Privatlivspolitik

Hvem er vi?
Vores webstedsadresse er www.anbimode.dk, ejet af KARI-MODE A/S, Jette Volder Dyrvig.  

 

Hvad registrerer vi – og hvorfor?
Anbi registrerer dine personoplysninger med henblik på at kunne levere den bestilte vare til kunden og/eller udsende nyhedsbreve til vores kundeklub. Vi registrerer følgende oplysninger:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Mobilnummer

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysningerne krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle medarbejdere er uddannede i databeskyttelse.

 

Hvor længe opbevares data?
Personoplysningerne, som er registreret i forbindelse med et varekøb, bliver registreret og opbevaret hos Anbi i fem år og slettes herefter. Modtagere af kundeklubbens nyhedsbrev vil først få slettet deres personoplysninger ved udmelding af kundeklubben/afmelding af nyhedsbrev.

 

Hvis du skriver en kommentar på vores hjemmeside (fx til en nyhed), bliver kommentaren bevaret på ubestemt tid. For brugere, som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi den personlige information, som de giver til deres brugerprofil.  Alle brugeres af vores websted kan se, redigere eller slette deres personlige information til enhver tid.

 

Hvem har adgang til persondata?
Personoplysningerne er udelukkede til brug for Anbi samt til pakketransport i forbindelse med behandling af fragt af det købte produkt.

 

Følgende interne medarbejdere hos Anbi har adgang til personoplysningerne: Butiksindehaveren, butiksmedarbejdere, webmaster, bestyrelsesmedlemmer.

 

Følgende eksterne samarbejdspartnere har adgang til persondata, indsamlet af Anbi: Nets, Meta, Instagram, Google, Reepay

 

Reepay's handelsbetingelser

Meta's privatlivspolitik

Nets's GDPR privacy notice

Google's privatlivspolitik

 

Hvilke rettigheder har du over dine data?
Hvis du har en konto på dette websted eller har skrevet en kommentar, kan du bede om at få en eksporteret fil med de personlige data, som vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet til os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

 

Ved spørgsmål til persondataoplysninger: Kontakt venligst butiksindehaver Jette Volder Dyrvig, anbi@outlook.dk