Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Vores webstedsadresse er www.anbimode.dk, ejet af KARI-MODE A/S, Jette Volder Dyrvig.

 

Når du handler i Anbis webshop indgås alle aftaler på dansk.

 


Fortrydelsesret

Når du handler i Anbis webshop, har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag du;

 

  • Modtog din vare
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis det drejer sig om køb af mere end én vare, som er bestilt samlet i én ordre og leveret enkeltvist

 

Du skal inden 14 dage fra den dag, du modtager varen, give os besked om, at du fortryder dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail anbi@outlook.dk eller telefon 51 72 07 52

 

Du skal benytte vores standardreturformular, når du sender en vareretur. Formularen finder du sendt med sammen med din ordre.

 

Det er kundens ansvar at dokumentere, at varen/-erne er returneret, og at tidsfristerne overholdes i forbindelse med returneringen.

 

Returomkostningerne afholdes af kunden. Varen skal sendes forsvarligt emballeret.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Fortrydelse af en del af købet: Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Varer købt i Anbi’s webshop skal returneres til:

 

Anbi
Adelgade 67
8660 Skanderborg
Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, og vi modtager ikke varer pr. efterkrav.

 

Returvarer kan ligeledes afleveres i vores fysiske butik, Anbi, Adelgade 67, 8660 Skanderborg, inden for butikkens åbningstider.

 

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen, når du returnerer en vare.

 

 

Handelsbetingelser ved reklamationsret

Risikoen for varen bæres af Anbi indtil køber har modtaget varen. Herefter overgår risikoen til køber, også hvis varen sendes retur.

 

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Anbi forpligter sig til at få varen repareret, ombyttet, give pengene tilbage eller give afslag i købesummen afhængigt af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid af varen.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan det købte returneres til Anbi uden omkostninger. Anbi vil så levere en ny vare, hvis varen er på lager. Hvis en ny levering ikke er mulig, tilbagebetaler Anbi beløbet inden for otte dage. Vurderingen af fejl og skader vil imidlertid altid bero på en konkret vurdering.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

Anbi
Adelgade 67
8660 Skanderborg
Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, og vi modtager ikke varer pr. efterkrav.

 

Når du returnerer varen, bedes vedlægge en detaljeret beskrivelse af, hvad problemet er samt vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation

 

 

Betalingsvilkår

Anbi modtager følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, Visa Elektron, Maestro og Diners Club. Mobilpay.

 

Anbi samarbejder med betalingssystemet Nets og Reepay

Alle priser vist i webshoppen er inkl. moms.

 

Beløbet hæves på kundens kort, når varen afsendes eller er klar til afhentning i butikken.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Læs vilkår for Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

 

Det er desuden muligt at betale med almindelig bankoverførsel i webshoppen.

 

Alle beløb er opgivet i danske kroner.

 

 

Leveringsbetingelser

 

Hos Anbi er der fri fragt på alle køb til nærmeste pakkepost.

Vi afsender varer inden for 1-4 hverdage, og du kan forvente at modtage varen indenfor 2-5 dage.

 

Anbi bruger GLS til at sende vores varer.

 

Det er muligt at afhente en vare fra webshoppen i vores butik på Adelgade 67, 8660 Skanderborg, inden for butikkens åbningstider og efter forudgående aftale. I dette tilfælde betaler kunden ikke for fragt.

 

Anbi leverer til Danmark og Europa.

 

Firmaoplysninger
Kari-Mode A/S
C/O Jette Volder Dyrvig
Tåningvej 35a
8660 Skanderborg
CVR: 29 19 79 62