Modebutik i Skanderborg

Om Anbi

Vores historie

I Anbi henvender vi os til kvinden, der ikke vil gå på kompromis, når det gælder kvalitet og komfort. Vores hjerte banker for bæredygtighed og økologi, og fællesnævneren for Anbi´s sunde og gode produkter er naturlige materialer som hør, uld, silke, bomuld og skind.

I hjertet af den gamle handelsby Skanderborg ligger Anbi – på Adelgade 67. En lille og hyggelig butik, hvor du kan købe lækkert kvalitetstøj til kvinder, sko og støvler, bløde skindtasker og punge, flotte tørklæder og brugskunst.

Butikken emmer af en hyggelig og god atmosfære. Vi er modebevidste – og meget af vores tøj går under kategorien “mode, der aldrig går af mode”.

Vi kredser om vores kunder

I Anbi er vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – eller med inspiration til den helt rigtige styling. Vi gør os umage for at finde frem til netop det, der passer til dig og dine behov. Vores mål er, at du går fra butikken eller webshoppen med en god oplevelse og lyst til at komme igen.

De fleste af vores skønne produkter kan købes her i webshoppen. Og som det gælder vores kunder i vores fysiske butik, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få vejledning i den rigtige størrelse, farve eller noget helt andet, inden du handler i webshoppen.

Bæredygtig mode med gode hisorier

Anbi har været kendt for at sælge klassisk modetøj i god kvalitet i mange år, og vores kunder er utrolig trofaste. Vi har sågar kunder som kommer fra Norge hvert år.

En af grundene til vores kunder kommer igen er, at de kan stole på god service selvfølgelig, men også at de får kvalitet som holder i mange år, og som ofte er forbundet med en god historie.

Historier som f.eks. vores håndlavet smykker fra Kazuri, som er lavet af kvinder på Karen Blixen’s gamle farm i Kenya, i Afrika.

Eller de smukke kjoler, skjorter og tunikaer fra Cofur, som er lavet af vintage silke og uld sarier fra Indien. Sarierne er nøje udvalgte og bliver syet om af indiske kvinder. På den måde bliver det smukke stof genbrugt, og er med til at skabe bæredygtig mode.

De fleste brands Anbi forhandler er danske og produceret i Europa, som også er med til at holde CO2 udslip ved fragt nede. Der er ingen tvivl om, at det kræver en aktiv indsats at vende moden fra fast fashion til slow fashion. Vi går op i bæredygtig mode i Anbi, og er stolte af, at være med til at gøre vores for os alle sammens klode.

Velkommen!

Kærlig hilsen,
Jette Dyrvig

Hvem er vi?

I Anbi møder du

Jette

Jette
Butiksindehaver

Jette er Anbi’s kendte ansigt og har været butikkens indehaver i 11 år. Hun er 61 år og står for alt der vedrører butikken fra indkøb, dekoration og til vejledning af butikkens nye og trofaste kunder. Jette ved alt om mærkerne og deres historie

My

My
Salg, foto, web

My er det nyeste ansigt i Anbi og har været en del af teamet siden Juni 2021. Hun er 31 år, står for nyhedsbreve og giver Sophie en hjælpende hånd med web og sociale medier. Og så er hun ligesom Jette og Sophie også i butikken klar til at vejlede.

Sophie

Sophie - på barsel
Web- og Some ansvarlig

Sophie er 29 år og har været hos Anbi siden november 2020. Hun har givet webshoppen en make-over og står udover denne også for kommunikation på sociale medier, når hun ikke er at finde i butikken til at vejlede kunder.

Katja Hunter

Katja
Web- og Some ansvarlig

Katja er i Sophie’s barselsvikariat. Hun er 50 år og vil primært være at finde på kontoret, hvor hun arbejder med webshoppen, SoMe, nyhedsbrev og blog, men hun vil også være i butikken og vejlede kunder.

Kvalitetstøj til kvinder

Strikbluser, kjoler, bukser

Se alt tøj

Sko og Støvler

Se støvler og sko

Tasker, punge, og tørklæder

Se tilbehør