Oska Bukser - En pasform der passer

Oska Bukser - En pasform der passer

  

Oska bukser!…bukser fra det tyske mærke Oska, er noget helt særligt. Udover at de er super fede og har en stil, som vi er vilde med i Anbi, så har de så god en pasform, og er så populære, at vi har kunder, der vil have besked straks, når der kommer nye bukser hjem fra Oska.

 

Ternede Oska bukser i mørkegrå efterår 2022 hos Anbi

  

    

 

Hvad er OSKA for et mærke?

Oska er et tysk mærke, etableret i 1997, og har en moden tradition for at specialisere sig i at producere tøj i hør, bomuld og blandede fibre i høj kvalitet. 

De er kendt for sine bukser, der netop er designet til kvinder, så de har en god pasform, er lavet i god kvalitet og med lang holdbarhed.

Oska får syet deres design i Tjekkiet og som de fleste af andre Anbi brands, går de op i bæredygtighed, både i form af kvalitet, pasform og materialevalg.

Oska er (endnu) ikke særlig kendt i Danmark, men der ligger en Oska butik i Silkegade i København, som vi anbefaler du besøger. De har dog ikke en webshop, så derfor håber vi du vil holde øje med Anbi.

 

Uld bukser fra Oska i sort og grå tern med elastik i taljen

 

Hvorfor er det så svært at finde bukser?

Hvorfor er det så svært at finde bukser? Det kan godt lidt føles som om tøjbutikkerne i handelsgaderne ikke har fået beskeden om, at kvindeformer er forskellige, og at kvinder over 30 også går i bukser. 

Mange af os kender det med, at vi finder et par bukser der passer i lårene men gaber i lænden. Eller de sidder som de skal i livet, men vi kan ikke have bagdelen i dem. 

Hvis det er dig, anbefaler vi du prøver et par Oska bukser.

Oska bukser har elastik i lænden, vidde i benene og er rummelige ved numsen. Den pasform gør at de passer de steder, hvor mange andre bukser ikke gør.

Måske man kan tænke at elastik i lænden er lidt ufiks, men det bliver totalt manet i jorden, fordi kvaliteten af Oska bukser er så god, og det mærker man med det samme. 

 

  Oska hør bukser i lys grå

 

 

 Èn gang Oska, altid Oska!

Der er en fornøjelse at se, hver gang en kunde prøver, et par Oska bukser for første gang. Man kan simpelthen se kundens ansigt og kropsholdning ændre sig, når de ser sg selv i spejlet og ser, hvor godt de ser ud, i et par bukser fra Oska.

Det er ikke de billigste bukser, lad os bare være ærlige, men det går hen og bliver et bæredygtigt køb, hvis du bruger dem i årevis indtil de er slidt op, som vi hører det fra flere. 

Et par bukser fra Oska kan styles op og ned, og du er klædt på til enhver lejlighed.

 

Vi håber du er blevet nysgerrig på at prøve et par Oska bukser, og har du spørgsmål til størrelse og pasform, er du altid velkommen til at kontakte os her

Se vores udvalg af Oska bukser her

 

Tilbage til blog