JANUAR UDSALG

Spar op til 50% på udvalgte varer og brands bl.a Muse Wear, Two Danes, Masai, og Gorridsen

Shop udsalg her

Nyeste varer i webshoppen

Bæredygtigt strik fra Marianne gorridsen

Klassisk modetøj, fodtøj og accessories til kvinder med fokus på kvalitet og bæredygtighed

I Anbi Mode har vi en holdning til tøj og mode, og vores hjerter banker for kvalitet, bæredygtighed og økologi.  Vi henvender os til kvinden, der ikke vil gå på kompromis, når det gælder kvalitet og komfort, og vi forhandler sunde og gode produkter i naturlige materialer som hør, uld, silke, bomuld og skind fra bl.a. Jalfe og Gorridsen.

Vi mener slow fashion er fremtiden, og det stiller krav til kvaliteten af vores produkter. Vi sælger tøj, sko, støvler, smykker og accessories i primært, men ikke udelukkende, danske mærker, og vi elsker de gode historier der følger med. Fra upcycled sarier fra Indien, til håndlavet smykker af kvinder i Kenya, som derved forsørger sig selv og deres børn.

Kvalitet og historie

Vi kredser om kunderne i Anbi mode, og mange af vores kunder er kommet i butikken på Adelgade i Skanderborg igennem mange år. Anbi har nemlig over 40 år på bagen, og det fortæller noget om, at kvalitet i mode og service er en bæredygtig løsning som holder på den lange bane. Du får en personlig service hos os, og vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige outfit som du vil blive glad for i lang tid fremover.

Velkommen!

Tøj, sko, og tilbehør hos Anbi