Anbi Forårsmode 2022

Anbi Forårsmode 2022

Kalenderen siger godt nok kun februar, men forårsvarerne strømmer ind ad døren. Det samme håber vi både sol og kunder kommer til at gøre, når butikken igen bugner af lækkert forårstøj i dejlige farver.

Vores lille 3-kvinde team arbejder på højtryk for at få varerne pakket ud, strøget, hængt ud i butikken, og ikke mindst lagt dem op i webshoppen. Vi har været lidt Corona ramt og det kan mærkes når vi kun er 3. Men vi skal nok nå det.

 

Hvilke farver er Anbi forårsmode 2022?

Vi er blevet spurgt mange gange af kunder i butikken, hvilke farver der kommer til foråret. Svaret er lidt af hver. Det er faktisk en bred farvepalette vi ser fra vores forskellige brands. Det med at vi alle sammen går i de samme 2 farver hver sæson er ikke aktuelt mere. Nu er det mange forskellige farver.

Farver vi har fået hjem er himmelblå, karrygul, olivengrøn.

 

Bunke af forårsmode tøj 2022 i Anbi

 

Kjoler og bukser i hør

Er der noget mere lækkert end at have løse hør bukser på en varm sommerdag, eller en luftig kjole som både er flot på den afslappede måde, og super dejlig at gå i?

En del af Anbi's filosofi er, at tøj helst skal holde længe. Det handler om kvalitet, materiale valg, og om hvordan vi passer på vores tøj.

Slow fashion og bæredygtighed handler også om at varer fra sidste år også kan bruges i år. Vi synes det er lækkert når der kommer nyt i butikken og vi kan rykke rundt. Vi glæder os til det og det giver os et boost.

 

Hør skjorter fra Muse Wear, forår 2022, Anbi

 

Mode der ikke går af mode

Vi holder jo af tøj og fodtøj lavet i en kvalitet som holder. Slow fashion og bæredygtighed er blevet trends. Vi har i Anbi i mange år kaldt det "mode der ikke går af mode". Faktisk hører vi jævnligt fra kunder at de stadig har tøj de købte hos os for mange år siden. DET er bæredygtig mode og slow fashion. 

 

Som noget relativt nyt har vi fået Marc Lauge jeans i Anbi og sammen med de super flotte løstsiddende jeans fra OSKA, er der facon, styles og prisklasse for enhver.

Vi håber du vil kigge jævnligt forbi webshoppen og gerne komme en smut forbi butikken i Adelgade i Skanderborg.

Vi glæder os til at se dig!

- Anbi

Tilbage til blog