Udsalg i Anbi

Fjord Ruby jakker på tilbud

Så er vi ved at gøre klar til årets januar udsalg i Anbi. Jette har travlt med at finde de varer hun vil sætte ned, sætte gule udsalgsmærker på, og gøre dem klar til at blive sat ned i kassesystemet, og i webshoppen.

I morgen skal der rykkes rundt i butikken, det er altid en sjov opgave, omend lidt udfordrende. I butikken på Adelagde i Skanderborg rykker Jette udsalgsvarerne rundt sådan, at butikken bliver delt op i to: udsalg på den ene side, og de ikke nedsatte varer på den anden side.

I år prøver vi noget nyt, og nedsætter varerne med 25 – 50% fra starten, som er torsdag d. 13. januar 2022. Vi plejer at starte med at nedsætte alle udvalgte varer med 30%, eller 20% som på Black Friday

Grøøne tøvler i kalveskind fra Lofina

Rabat på Lofina støvler

Lofina har lavet de lækreste støvler i blødt kalveskind, og med en tyk gummisål. De grønne støvler er perfekte til foråret, som jo kan være noget omskiftelig i vejret, lad os være ærlige.

De støvler kommer med på udsalget. En super smart støvle i god kvalitet.

Bæredygtig mode og økologi er blevet populært, og heldigvis for det. Men at vi skal passe på hinanden og vores miljø har faktisk været en del af Anbi’s DNA i mange år. Mange af vores produkter er økologiske, bl.a. Jalfe og noget af Gorridsen

De fleste af de mærker Anbi forhandler er danske, i en kvalitet som holder i mange år, noget er håndlavet, andet er lavet af upcycled overskuds møbelstof.

Anbi har en holding til det tøj og fodtøj vi forhandler og stiller krav til vores leverandører. At købe en t-shirt i bambus som holder farven og formen i vask, og som bliver ved med at være pæn, er bæredygtigt. Og det kan vi li’!

Jakke i overskuds møbelstof

De utorlig flotte jakker fra Fjord Ruby bliver også sat ned i år. Jakkerne er upcycled idet de er lavet er overskuds møbelstof som eller ville ende på lossepladser.

Jakkerne er dyre, fordi de holder i mange år og er super flotte, så det er noget af et scoop at få dem til nedsat pris.

Jakke i blåt møbelstof fra Fjord Ruby

Vi har en holding til kvalitet og ordentlighed, og af samme grund starter vi ikke udsalg d. 26. december men senere end de fleste butikker.

Vores store udsalg starter som sagt på torsdag d. 13. januar i webshoppen her, og i butikken på Adelgade, Skanderborgs butiksgade. Vi ligger lige ved siden af shoppingcentret.

Kig forbi og få super kvalitets tøj og støvler til en formidabel pris.

Husk at du kan købe online og hente pakken i butikken hvis du er lokal. Ellers sender vi samme dag, senest dagen efter, og fragt er gratis i DK for køb over 500 kr.

Vi glæder os til at se dig!

– Anbi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *