Efterårsnyheder – Mansted, Jalfe og Grizas

Trods efteråret banker på, har sensommeren ladet sin lune luft varme os lidt længere, end vi måske har forventet – sikke dejligt☀️🌾

Vi har mange nye efterårsstyles i butikken og her på webshoppen – som både er ideelle til det lune sensommervejr og til det kommende kølige efterårs- og vintervejr🍂

Værd at fremhæve er Mansteds skønne bomuldsoverdele, som er perfekte til de lunere dage – eller til de af os, som bare foretrækker at klæde os i bomuld hele året!
Modellerne er forskellige i udtryk, hvor nogle er elegante ensfarvede og andre er formidabelt farvekombinerede mønstrede.

Til de køligere dage, eller til de af os som bare foretrækker uld, har vi igen Jalfes klassiske tynde uldbluser – i nye farver. De er oplagte at bruge som inderste lag, under en tykkere strik, kjole – eller endda som nattrøje eller skiundertrøje.

Skulle der være et par sensommerbegivenheder som endelig kan finde sted på bagkanten af Corona-nedlukningen, så har vi nye kjoler fra Grizas i silke og hør. Kjolerne kan også bruges året rundt med en af Jalfes uldbluser indenunder, hvor farverne på kjolerne og uldbluserne matcher hinanden!

Dette var en længere introduktion til nogle af vores nye efterårsstyles – men dog kort i den forstand at vi har SÅ meget andet nyt!

Tag et kig på webshoppen eller kom ind forbi os i butikken i Skanderborg😊

Gode hilsner fra Jette, Sophie og My

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *