Om Anbi

I hjertet af den gamle handelsby Skanderborg ligger Anbi – Adelgade 67. En lille og hyggelig butik, hvor du kan købe lækkert kvalitetstøj, sko og støvler, bløde skindtasker og punge, flotte tørklæder og brugskunst.

Butikken emmer af en hyggelig og god atmosfære. Vi er modebevidste – og meget af vores tøj går under kategorien “mode, der aldrig går af mode”.

I Anbi henvender vi os til kvinden, der ikke vil gå på kompromis, når det gælder kvalitet og komfort. Vores hjerte banker for bæredygtighed og fællesnævneren for Anbi´s sunde og gode produkter er naturlige materialer som hør, uld, silke, bomuld og skind. 

I Anbi er vi også altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – eller med inspiration til den helt rigtige styling. Vi gør os umage for at finde frem til netop det, der passer til dig og dine behov. Vores mål er, at du går herfra med en god oplevelse og lyst til at komme igen.

De fleste af vores skønne produkter kan også købes i vores webshop. Og som det gælder vores kunder i vores fysiske butik, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få vejledning i den rigtige størrelse, farve eller noget helt andet, inden du handler i webshoppen.

Vi ses i butikken – og i webshoppen!

Kærlig hilsen, 
Jette Dyrvig

i anbi møder du

jette
Butiksindehaver

Jette er Anbi’s kendte ansigt og har været butikkens indehaver i 11 år. Hun er 61 år og står for alt der vedrører butikken fra indkøb, dekoration og til vejledning af butikkens nye og trofaste kunder. Jette ved alt om mærkerne og deres historie!

Sophie
Web -og SOME ansvarlig

Sophie er 29 år og har været hos Anbi siden november 2020. Hun har givet webshoppen en make-over og står udover denne også for kommunikation på sociale medier, når hun ikke er at finde i butikken til at vejlede kunder.

My
salg og kommunikation

My er det nyeste ansigt i Anbi og har været en del af teamet siden Juni 2021. Hun er 31 år, står for nyhedsbreve og giver Sophie en hjælpende hånd med web og sociale medier. Og så er hun ligesom Jette og Sophie også i butikken klar til at vejlede.