Om Anbi

I hjertet af den gamle handelsby Skanderborg ligger Anbi – Adelgade 67. En lille og hyggelig butik, hvor du kan købe lækkert kvalitetstøj, sko og støvler, bløde skindtasker og punge, flotte tørklæder og brugskunst.

Butikken emmer af en hyggelig og god atmosfære. Vi er modebevidste – og meget af vores tøj går under kategorien “mode, der aldrig går af mode”.

I Anbi henvender vi os til kvinden, der ikke vil gå på kompromis, når det gælder kvalitet og komfort. Vores hjerte banker for bæredygtighed og fællesnævneren for Anbi´s sunde og gode produkter er naturlige materialer som hør, uld, silke, bomuld og skind. 

I Anbi er vi også altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – eller med inspiration til den helt rigtige styling. Vi gør os umage for at finde frem til netop det, der passer til dig og dine behov. Vores mål er, at du går herfra med en god oplevelse og lyst til at komme igen.

De fleste af vores skønne produkter kan også købes i vores webshop. Og som det gælder vores kunder i vores fysiske butik, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få vejledning i den rigtige størrelse, farve eller noget helt andet, inden du handler i webshoppen.

Vi ses i butikken – og i webshoppen!

Kærlig hilsen, 
Jette Dyrvig

Jette Volder Dyrvig Anbi

Jette Dyrvig
Butiksindehaver

Butikken Anbi har ligget i Adelgade i mere end 35 år, og jeg har haft butikken siden 2010. 

I min fritid nyder jeg at invitere venner og familie og lave lækker mad til dem. Jeg laver gerne alt fra bunden, og den passion og kreativitet kan jeg også bruge, når jeg udvælger produkter til butikken. 

Alle varer er nøje udvalgt, så de passer til Anbis koncept.

shop her