Om Anbi

I hjertet af den gamle handelsby Skanderborg ligger Anbi. En lille og hyggelig butik, hvor du kan købe lækkert kvalitetstøj, sko og støvler, bløde skindtasker og punge, flotte tørklæder og brugskunst.

Butikken emmer af hyggelig og god atmosfære. Vi er modebevidste – og meget af vores tøj går under kategorien ”mode, der aldrig går af mode”.

Hos Anbi henvender vi os til kvinden, der ikke vil gå på kompromis, når det gælder kvalitet og komfort. Vores hjerte banker for bæredygtighed, og fællesnævneren for Anbis sunde og gode produkter er naturlige materialer som hør, uld, silke, bomuld og skind. 

Hos Anbi er vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – eller med inspiration til den helt rigtige styling. Vi gør os umage for at finde frem til netop det, der passer til dig og dine behov. Vores mål er, at du går herfra med en god oplevelse og lysten til at komme igen.

Vores skønne produkter kan også købes i vores webshop. Og på samme måde som det gælder, hvis du er kunde i vores butik, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få vejledning i den rigtige størrelse, farve eller noget helt andet, inden du handler i webshoppen.

Vi ses i butikken – og i webshoppen!

Kærlig hilsen, 
Jette Dyrvig

Jette Volder Dyrvig Anbi

Jette Dyrvig
Butiksindehaver

Butikken Anbi har ligget i Adelgade i mere end 35 år, og jeg har haft butikken siden 2010. 

I min fritid nyder jeg at invitere venner og familie og lave lækker mad til dem. Jeg laver gerne alt fra bunden, og den passion og kreativitet kan jeg også bruge, når jeg udvælger produkter til butikken. 

Alle varer er nøje udvalgt, så de passer til Anbis koncept.

shop her