Bunke sweatre i 100% extra fin merinould fra Gorridsen

Bæredygtig mode fra Marianne Gorridsen

Hos Anbi finder du et bredt udvalg af Gorridsen Design's bløde strikmodeller af rene naturmaterialer. Gorridsens uldne produkter er strikket af garn i høj kvalitet, og de klassiske designs er tids- og sæsonløse modeller med en god pasform, som henvender sig til kvinder i alle aldre.


Bæredygtig mode med mening - fra familieejet strikkeri i Peru

Marianne Gorridsen ønsker at skabe ”mode med mening” og bæredygtighed og håndværksmæssige traditioner er prioriteret højt. F.eks. er deres modeller i blød baby-Alpaca fremstillet på et lille familieejet strikkeri i Peru. Her bliver trøjerne skabt ud fra et bæredygtigt koncept, hvor inkaernes urgamle færdigheder og teknikker er holdt i hævd af kvinder i et af verdens fattigste lande.

De peruvianske kvinder syer de strikkede trøjer sammen i hånden og håndbroderer et kvindetegn i kanten af hver enkelte trøje.

Når du køber en af Gorridsens produkter, er det lille kvindetegn således et bevis på, at du støtter op om dette bæredygtige strikkekoncept, kvinde til kvinde.

 

Afrodite bluser i baby alpaca i mange farver fra Gorridsen

Alpacaerne i Peru har det rigtig godt

Alpacaerne har et godt liv i Peru som fritgående dyr, og er med dets uld et vigtigt aktiv for det fattige land. Baby-Alpaca kaldes kun den blødeste uld fra første klipning af de unge dyr. Selv folk med sart hud overfor uld vil opleve, at baby-Alpaca ikke kradser og at trøjerne er meget lune uden at være tunge.

Alpacaen findes fra naturens side i et rigt udvalg af forskellige nuancer fra næsten sorte til grå, brune, karamel og hvide farver.

Trøjerne i dyrenes egne farver er fremstillet helt uden brug af kemiske farvestoffer. De indfarvede trøjer lader naturens eget farvespil fra garnet skinne igennem, og trøjerne har derfor et helt unikt farvespil.

Strikmodellen ”Afrodite” i baby-Alpaca findes i mange farver hos Anbi. Forårets populære farver er især sand, brun, koral, grå, jeansblå og aqua-grøn.

Se forårsvarerne fra Gorridsen her.

Tilbage til blog